30 August 2016

the Big Day

Dugaan masa tunang. Biasalah. tak text kurang text. Dia call aku tak angkat. Tengok je screen fon tu semata. Tapi dia tahu. enam bulan tempoh tunang. Still sama aku layan dia. Rasa menyampah tu biasa. Sedangkan dalam kereta nak pergi beli barang hantaran lebih kurang sejam tak bercakap. Dah lah orang tu amek cuti semata nak uruskan hal kahwin. Kita pulak tak layan. Hantar borang kahwin pon asing asing. Sabar betul. Masa ni memang Redha gila kalau dia give up pon.Prepare kawen pon belah dia, dia bincang sama adik dia. aku cuma fikir aku pakai baju apa masa dia tu dengan sape make up. belah aku cuma aku tunjuk baju dia. Yang lain masing masing baru tahu masa hari kejadian.

Tapi dia tetap sabar
15 JULAI 2016



16 JULAI 2016




23 JULAI 2016